Η φιλοσοφία μας

  • ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ Λ . ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΥΑΣΦΑΛΕΙΕΣ Λ . ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΥΑΣΦΑΛΕΙΕΣ Λ . ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

 

Ήθος – Ανθρωπιά – Αξιοπιστία

Πιστεύουμε ότι είναι αυτά που με λίγα λόγια μας χαρακτηρίζουν και ως ανθρώπους αλλά και ως επαγγελματίες , όμως αυτό είναι η δική μας άποψη που δεν έχει και μεγάλη σημασία . Αυτό που θα θέλαμε και έχει σημασία και επιδιώκουμε διακαώς είναι αφού μας γνωρίσετε να αποκτήσετε και εσείς την ιδία άποψη για μας.

Συνεχείς βελτίωση
Όσο η αγορά κινείται και εξελίσσεται, άλλο τόσο και εμείς υπεύθυνοι απέναντι στους πελάτες μας οφείλουμε να παρατηρούμε και να βελτιωνόμαστε . με διαρκή εκπαίδευση –επιμόρφωση, παρακολουθώντας κάθε νέα εξέλιξη στην ασφαλιστική αγορά, καθώς και με επένδυση στις νέες τεχνολογίες-εφαρμογές αποδεικνύουμε την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα μας υπηρετώντας σας.
Εξυπηρέτηση
Οι υπηρεσίες μας και εμείς βρισκόμαστε στην διάθεση σας προκειμένου να βρούμε το κατάλληλο προϊόν ,στην σωστή τιμή και να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο που μπορεί να σας συμβεί, έτσι ώστε να μην επηρεαστεί η καθημερινή σας ζωή σε μεγάλο βαθμό.
Λογικές τιμές
Στις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας λόγου της οικονομικής κρίσης που διανύουμε προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από όπου είναι αυτό δυνατόν και αυτό είναι θεμιτό.
Όμως θα πρέπει πάντα να προσέχουμε και την ποιότητα των πραγμάτων – υπηρεσιών που αγοράζουμε έτσι ώστε να μπορέσουμε όσο βεβαία είναι αυτό δυνατόν να βρούμε την χρυσή τομή των πραγμάτων.
Έχοντας όλα τα παραπάνω ως κανόνα προσπαθούμε πάντα, με τις συνεργασίες μας και τις επιλογές μας σε εταιρείες και πακέτα καλύψεων να βρισκόμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε σχέση πάντα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες που εσείς επιθυμείτε έτσι ώστε με αυτόν τον τρόπο να σας προσφέρουμε την μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση χρημάτων.